Listaus/jäsenyys info

Listaukseen ja jäsenyyteen liittyvä info

Hahmolistaus - jäsenyys info


Hahmolistauksella voit listata hahmosi Taikavirastoon, mutta sinulla ei ole velvoitetta osallistua Taikaviraston toimintaan. Kun taas jos on hahmojäsenen toivotaan osallistuvan Taikaviraston toimintaan. Hahmojäsenen odotetaan osallistuvan toimintaan, suosituksena 1-2 kertaa vuodessa vähintään. Useamminkin saa toki osallistua.
Kun haluat hahmosi listattavan tai liittyvän hahmojäseneksi, voit laittaa vapaamuotoisen viestin Taikavirastolle: taikavirasto@gmail.com
Viestissä olisi kuitenkin hyvä olla vähintään:
Hahmo nimi, hahmo ikä ja sähköpostiosoite.
Ainoastaan hahmo nimi, näkyy listauksissa/jäsenyyksissä, taikavirasto ei julkaise muita tietoja. Lomakkeet osiosta löydät kuitenkin oman valmispohjan, jolla ilmoittautua listalle.

Sivulistaus - jäsenyys info


Sivulistattu saa sivuille näkyvyyttä ja sivulistauksen edellytyksenä on, että niin kauan kuin on sivulistattuna...tulisi omilla sivuilla olla linkki taikavirastoon. Sivujäsen puolestaan (esim. taikakoulut), voivat saada mm. rekrytointi apua ja heidän toivotaan. osallistuvan vähintään kerran vuodessa Taikaviraston toimintaan. Ja sivujäsenille ilmoitetaan mm. Taikaviraston tapahtumista suoraan sähköpostilla. 

Sivusi listalle vai miten olisi sivujäsenyys? Lähetä vapaamuotoinen viesti: taikavirasto@gmail.com
Viestissä olisi hyvä olla vähintään:
Sivujen url + sivujen nimi, ylläpitäjän/ylläpitäjien nimi, milloin sivut on perustettu, email.
Ainoastaan sivujen nimi ja url julkaistaan sivulistauksissa/sivujäsenyyksissä.
Sivujäsenyyden/sivulistauksen voi lomakkeella myös ilmoittaa, lomake löytyy lomakkeet-osiosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti