Palvelu info

Palvelu info

Palvelu info on, tietoa palveluista joita Taikavirasto tarjoaa.

Taikavirasto tarjoaa työnhaku palveluita mm. taikakouluille tai henkilölle itselleen, sen lisäksi esim. oppilaanohjaus palveluita oppilaille ja taikakouluille.

Palvelua on saatavilla sähköpostitse, vieraskirjassa sekä myös chat-muodossa. Roolipelaaminen tapahtuu myös foorumissa.
Jokaiselle oppilaalle tai työntekijälle räätälöidään oma palvelukokonaisuus, joka on koottu oppilaan tai työntekijän tarpeista, huomioiden omat mielipiteet. Palvelu ei siis automaattisesti ole chatissa annettavaa apua / tukea, jos sitä ei suunnitella palvelukokonaisuuteen niin.


Työnhaku info

Virtuaalista työpaikkaa tarviseva, voi ottaa tarvittaessa yhteyttä Taikaviraston ylläpitoon: taikavirasto@gmail.com

Työpaikkaa tarvitseva voi myös selata työpaikkailmoitukset. Tarvittaessa räätälöimme ns. palvelukokonaisuuden, johon merkataan paikat joita työnhakija haluaisi, kirjataan työntekijän vahvuudet & kehittämisen alueet. Jotta löydetään yhdessä sopiva paikka. Saatavilla on tarpeen mukaan myös chat-tukea.Opiskelijoiden info

Oppilailla on mahdollisuus saada oppilaanohjausta. Oppilaille voidaan räätälöidä ns. palvelukokonaisuus, mikäli oppilas haluaa. 
Palvelukokonaisuuteen kirjataan mm. oppilaanohjauksen tarve.
Tukea & ohjausta voidaan järjestää myös reaaliaikaisesti chatissa, mutta siitä pitää aina erikseen sopia.
Huom. Oppilaan ei tarvitse olla oppilaana missään taikakoulussa, vaan tuki voi olla myös mm. sitä että Taikavirasto auttaa etsimään oppilaspaikan. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti